Betalning och köpvillkor

Betalningsmetoder

Du kan betala hos oss med kort, Swish, eller mot faktura. Vid fakturering för privatpersoner gäller förskottsbetalning av fakturan, eller enligt särskilt överenskommelse. Vi tar inte emot kontanter.

Swish Nr.: 123 661 3368               Bankgiro: 5541-3744


Öppet köp

Vi kan oftast erbjuda öppet köp, för att du ska kunna känna dig trygg med ditt köp. Beslutet över vilket instrument man ska köpa kan vara ganska svårt och vi vill göra det lättare genom möjligheten att lämna tillbaka det du köpt om det inte känns rätt. Öppet köp kan vara lite komplicerat när vi köper instrument av dig, samtidigt som du köper av oss. Vi är måna om att bara ha nöjda kunder, så vi kan förhandla med dig om särskilda villkor i dessa fall. Öppet köp förutsätter att varan är till 100% i oanvänt nyskick, om det är en ny produkt. Begagnade varor måste vara i samma skick som vid köpet, för att vi ska kunna köpa tillbaka dem för samma summa. Om du handlar av oss på distans, utan att se varan, gäller alltid öppet köp enligt

Distansavtalslagen. (Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler)


Fri frakt

Vi erbjuder fri frakt inom Sverige för alla instrument över 3000:-. Billigare instrument, förstärkare och andra stora eller tunga saker debiterar vi c:a 3-400:- i fraktkostnader. Vi levererar instrumentet till närmaste ombud och ansvarar för frakten. Vid eventuella skador eller förlust drabbar kostnaderna oss.


Inbyten

Vi tar gärna emot ditt gamla instrument i byte. Vi behöver undersöka och värdera alla instrument innan vi kan lämna ett förslag för inköpspris. Detta är inte möjligt att göra efter bilder och beskrivning, vi måste undersöka instrumentet i verkligheten. Om det är ändå nödvändigt att få förhandsbesked baserat på dina bilder och uppgifter, måste vi reservera oss för ändringar, tills vi har sett instrumentet i verkligheten.


Avbetalning

Vi samarbetar med Wasa Kredit för att kunna erbjuda räntefri avbetalning. Avtalen löper på  6, 12 eller 24 månader. Det tillkommer 195:-, 295:-, 395:- eller 495:- kr i uppläggningsavgift på första avin, samt 45 kr i avi-avgift på varje betalning. I övrigt är totalsumman uppdelad på de antal månader som avbetalningskontraktet löper på. Du kan välja att betala in mer, eller hela återstående summan närsomhelst under avbetalningstiden utan extra kostnad. Avbetalningskontrakt går även att upprätta på distans om du behöver få gitarren skickad. Wasa Kredit gör en kreditprövning på alla som vill upprätta ett avbetalningskontrakt. Vi svarar gärna på frågor kring detta, hör av dig om du undrar över något.


Garanti

Konsumentköplagen föreskriver reklamationsrätt i 3 år. Detaljerad information om detta finns på Konsumentverkets webplats. Utöver detta lämnar vi garanti för alla instrument - även begagnade - i 6 månader. Garantin omfattar skador och brister som orsakas av tillverknings- och materialbrister. Fel som uppkommer av felaktigt handhavande eller förvaring, omfattas inte av denna garanti. Inte heller skador som orsakas av förvaring i för låg eller för hög luftfuktighet gäller garantin för. 


Personlig service

Vi vill ha nöjda kunder. Vi ställer höga krav på vårt arbete och verksamhet, så att du också ska kunna göra det. Därför lovar vi att alltid lyssna till dina synpunkter och försöka möta dina krav och önskemål i möjligaste mån, även om de inte omfattas av lagar och förordningar. Vi är professionella i vår yrkesutövning och vill att du ska komma till oss just för att du kan ställa höga krav.


Välkommen!