Försäljning av mikrofonsystem


Vårt utbud av mikrofonsystem hittar du i onlinebutiken om du klickar här. Vi säljer mikrofonsystem till Gitarrer och även andra instrument. De har olika för- och nackdelar, samt passar olika bra i olika typer av instrument. Fråga oss gärna vilken av dem som passar dina behov och din gitarr bäst, vi kan hjälpa dig hitta den bästa lösningen. Det finns många aspekter att ta hänsyn till. Artikeln nedan kan hjälpa dig att få en överblick när du ska välja typ av mikrofonsystem. Klicka på bilden för att komma till Acoustic Guitar Magazine's artikel. 


Montering av mikrofonsystem


För att göra valet enkelt, har vi satt samma pris på monteringsarbetet av alla mikrofonmodeller. Vissa system är lite mer komplicerade och de passar inte optimalt i alla gitarrer, så vi rekommenderar att du tar kontakt med oss för att rådgöra om valet, innan du beställer mikrofonsystem. Vi har lång erfarenhet av mikrofonmonterinng och kan även anpassa systemen till instrument med speciella förutsättningar. 


Kostnaden för monteringsarbetet är 2000:- för alla sorter om du kommer med ditt eget mikrofonsystem. Vi ger dig 25% rabatt på monteringsarbetet om du köper mikrofonsystemet hos oss. Vi ger dig 50% rabatt på monteringsarbetet om du köper både mikrofonsystemet och instrumentet av oss.


Lägg till denna artikel i webshoppen om du vill köpa en gitarr och ett mikrofonsystem och vill att vi monterar mikrofonsystemet i gitarren.


Vi tar bara ansvar för de mikrofonsystem som du köper av oss. Med mikrofonsystem som du har skaffat själv och låter oss montera i din gitarr, kan vi bara ta ansvar för monteringsarbetet, inte mikrofonens funktion.


De flesta mikrofonsystem kräver en viss grad av modifiering av instrumentet. Detta kan i vissa fall påverka instrumentets originalitet och värde. Detta är viktigt att vara medveten om innan montering av mikrofonsystem sker. Vi betraktar uppdraget och beställningen av monteringen som ägarens ansvar för modifieringen.